Systemen voor veilig rijden catalogus

Catalogus samengesteld met producten die het rijden aangenamer en veiliger maken. Denkend hierbij aan camerasystemen, parkeersystemen & dashcams. Dit uitgewerkt per voertuigcategorie; bestelwagens, touringcars, bakwagens, kiepwagens, truck & trailer combinaties, vuilniswagens & graaf- laadmachines. Per voertuigcategorie kan je zien welke producten voor het type voertuig gemonteerd kunnen worden.

Klik hier om de catalogus in PDF te openen.

Direct Vision-standard

Direct Vision Standard (DVS) is een ‘veiligheidsvergunning’ waaraan alle zware voertuigen boven de 12 ton in Groot-London moeten voldoen. Het doel van de DVS is om de verkeersveiligheid van kwetsbare weggebruikers als voetgangers en fietsers te verbeteren. De DVS wet treedt (na uitstel van een paar maanden) op 1 maart 2021 in werking. 

Maak kennis met onze DVS-kits:

Het DVS systeem dat door Transport for London (TFL) wordt afgegeven, wordt nu 'het veilige systeem' genoemd. Het bestaat uit; spiegels van klasse V en klasse VI, een camerasysteem voor zijzicht, een sensorsysteem met geluidssignaal aan de voor- en zijkant van het voertuig en een dodehoek sticker met waarschuwing. 

Download of bekijk hier onze DVS brochure

Materialen DVS aangeschaft, maar nog niet gemonteerd? Dan niet direct boete. Meer informatie hierover leest u op onze nieuwspagina.

Orlaco camera systemen

Optimaal zicht rond alle voer- en vaartuigen zou in de visie van Stoneridge-Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen zei professionele zichtoplossingen met als doel: Meer veiligheid, efficiëntie, ergonomie en comfort. Orlaco is leidend in het integreren van camera-monitorsystemen voor OEM’ers en toonaangevend in de aftermarket over de hele wereld. 

Wij kunnen de Orlaco producten leveren en vakkundig voor u monteren.

Orlaco SideEye - vergroot de veiligheid in de dode hoek

Met het SideEye systeem kan je dodehoekongevallen voorkomen. Dankzij het camera- en radardetectiesysteem word je actief gewaarschuwd als fietsers, voetgangers of andere weggebruikers zich bevinden in de dode hoek van een vrachtwagen. SideEye vergroot zo de veiligheid van kwetsbare weggebruikers in de stad. Het systeem detecteert alleen bewegende objecten met een zeer laag aantal valse alarmen, waardoor de bestuurder de gemoedsrust heeft dat hij de vrachtwagen veiliger door de drukke straten van een stad kan manoeuvreren. Het systeem is daarom ideaal om de veiligheid van kwetsbare verkeersdeelnemers in stedelijke omgevingen te vergroten. 

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op

Heeft u in de tussentijd nog vragen?