Nieuws

id3-1

Volkswagen ID.3 upgrade

Uw voorraad Volkswagen ID.3 upgraden is vanaf heden mogelijk! Extra speakers achter maken het extra”gezellig” en de achteruitrijcamera geeft een helder en overzichtelijk beeld van de situatie achter het voertuig.

Lees meer
337

VACATURE: Commercieel medewerker binnendienst

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Lees meer
dvs

Materialen DVS aangeschaft, maar nog niet gemonteerd? Dan niet direct boete

Transporteurs die voor de deadline van 1 maart 2021 materialen hebben aangeschaft om hun voertuigen te laten voldoen aan de regels omtrent het Safe System van de Direct Vision Standard (DVS), maar deze nog niet gemonteerd hebben, krijgen niet direct een boete.

Lees meer
keylessprotector

Aangepaste certificeringseisen & voertuigbeveiligingssystemen

Vanaf 1 januari 2021 zijn alle af-fabriek startonderbrekers en alarmsystemen getoetst aan de KE01 voorschriften. Voertuigen die niet beschikken over een goedgekeurd Keyless Entry en/of Start systeem kunnen niet meer gecertificeerd worden en is er een extra maatregel vereist.

Lees meer
1612247088804

Defensie maakt van dienstauto deelauto

Autodeelplatform WeGo gaat de complete vloot van duizenden civiele dienstauto’s van het Ministerie van Defensie klaarmaken voor gedeeld gebruik. WeGo levert hiervoor het platform en de in-car technologie om de voertuigen volledig geautomatiseerd te delen. Het contract heeft een looptijd van tenminste 6 jaar meldt het bedrijf.

Lees meer
business4cars-protecteffect-multiprotexion-bv-security-1170x430

Business4cars officieel partner van Multiprotexion BV.

Voor de president en CEO van Multiprotexion Srl , is dit een
belangrijke stap om de groeiende klantenbasis binnen de Benelux verder te
ontwikkelen en om het dienstenpakket te versterken mbt installatie en service. Flexibiliteit en korte doorlooptijden op gebied van voorlichting en montage zijn gewaarborgd.

Lees meer