Nieuws

7538

VACTURE: Technisch commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn de Automotive accessoire leverancier en montagepartner. Voertuigen uitbreiden met mooie en kwalitatieve producten is wat wij dagelijks doen. 

Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar een technisch commercieel medewerker binnendienst. Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid die het team in Arnhem komt versterken. Als binnendienst medewerker wordt je het aanspreekpunt voor onze klanten in het order -en aftersalesproces.

Lees meer
caddy

Achteruitrijcamera nieuwe Volkswagen Caddy

In de nieuwe Volkswagen Caddy met een 6.5" composition radio hebben wij achteraf een achteruitrijcamera gemonteerd. 

Ook hebben we voor de nieuwe Caddy met een 8,25" systeem achteraf een oplossing, waarbij de highline camera (meedraaiende beeldlijnen) verwerkt is in de greeplijst.

Lees meer
geenab

SCM alarmsysteem zonder extra handzenders

Wij leveren en monteren veel SCM alarmsystemen van diverse merken (Defa, Cobra, Gemini, origineel etc.) hierbij krijgen wij vaak de vraag en opmerking dat de berijder geen extra handzender aan zijn sleutel (bos) wilt hebben. En dus in sommige gevallen (bij Defa) ook geen extra handeling wilt doen. De extra handzender / handeling is nodig om de tweede autorisatie (beveiliging) uit te schakelen en waardoor het lastiger wordt om een auto te stelen.

Lees meer
laser

De nieuwe Target Blu Eye 2 i.c.m. LaserTrack Flare!

De nieuwe Target Blue Eye 2 (TBE2) is verkrijgbaar en is het ideale waarschuwingssysteem voor hulpdienst voertuigen in uw omgeving. Het systeem werkt op basis van het C2000 netwerk van de hulpdiensten. Door dit signaal op te vangen en te analyseren kan de TBE2 analyseren of er hulpdiensten in de buurt zijn en of dat deze je naderen of van je af rijden. 

Lees meer
img-7667

360 graden camerasystemen

Rij veilig met een 360 graden camerasysteem! Hiermee heb je rondom het voertuig optimaal en compleet zicht op de omgeving. Hierdoor neemt de kans op aanrijdingen met personen en of objecten bij het rijden, manoeuvreren of inparkeren aanzienlijk af.

Lees meer
vw-id-buzz

Volkswagen ID. Buzz achteruitrijcamera

De nieuwe volledig elektrisch Volkswagen ID. Buzz wordt geleverd zonder achteruitrijcamera. Toch graag een achteruitrijcamera op deze hypermoderne bus? Wij bieden de mogelijkheid om hier een originele handgreep achteruitrijcamera op te monteren met meedraaiende beeldlijnen. Interesse? Stuur ons het chassisnummer van het voertuig en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Lees meer