Nieuws

blaupunkt-rotterdam-600-produktbild-2-1024x1024

Vooraad: Blaupunkt 2-din toestel met CarPlay & Android Auto 

Wegens het coronavirus zijn er leveringsproblemen ontstaan bij alle bekende car audio a-merken. Maar goed nieuws, wij hebben voor u uit voorraad leverbaar een 2-din Blaupunkt toestel met o.a. CarPlay, Android Auto & DAB+.

Lees meer
qbuzz3

Weerbestendige laadstation covers

Voor onze opdrachtgever Qbuzz, hebben wij in overleg met Dhr Koppert een speciaal laadstation cover + laadkabel houder ontwikkeld.

Met de focus op duurzaamheid en de wens om de bestaande laadstations goed te beschermen tegen de diverse weerinvloeden, maar ook het geheel een fraai esthetisch aanzien te geven tijdens het laden en stallen van de elektrische bussen, zijn we samen met Bodt metaaltechniek aan de slag gegaan.

Lees meer
wireless-carplay

Draadloos Apple CarPlay gebruiken

Nieuw in ons assortiment, een module die het CarPlay systeem draadloos maakt. Bij gebruik is het dan niet meer noodzakelijk de datakabel in je smartphone te plaatsen. Bij het instappen kan je dus direct gebruik maken van je CarPlay systeem.

Lees meer
id3-1

Volkswagen ID.3 upgrade

Uw voorraad Volkswagen ID.3 upgraden is vanaf heden mogelijk! Extra speakers achter maken het extra”gezellig” en de achteruitrijcamera geeft een helder en overzichtelijk beeld van de situatie achter het voertuig.

Lees meer
337

VACATURE: Commercieel medewerker binnendienst

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Lees meer
dvs

Materialen DVS aangeschaft, maar nog niet gemonteerd? Dan niet direct boete

Transporteurs die voor de deadline van 1 maart 2021 materialen hebben aangeschaft om hun voertuigen te laten voldoen aan de regels omtrent het Safe System van de Direct Vision Standard (DVS), maar deze nog niet gemonteerd hebben, krijgen niet direct een boete.

Lees meer