Nieuws

brila234

BRILA - Glascoating

De BRILA lakverzegeling zorgt voor een voortreffelijke glans en beschermt de lak. Een nieuwe coating met een gepatenteerde formule is nu beschikbaar voor de toepassing op locatie in heel Nederland!
Deze coating is gebaseerd op een zeer sterke structuur op silica-basis, die voor een prachtige glans en een glad oppervlak zorgt. Met deze coating blijft het voertuig langer schoon en is er minder tijd nodig voor het schoonmaken van de auto. BRILA is uitermate geschikt als vervanging van een gangbare wax die bijvoorbeeld één keer per jaar aangebracht wordt...

Lees meer
bury

Alternatief Parrot CK3100

Zoals u wellicht weet is de populaire Parrot CK3100 carkit niet meer leverbaar. Wij hebben voor de CK3100 het beste alternatief! Namelijk de Bury CC9056 Plus. Een carkit met een touchscreen kleurenscherm en de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen.

Lees meer
2530

Aftermarket Apple CARplay & Android AUTO Opel & Chevrolet

Upgrade het orginele systeem in een Opel Ampera (2011-2016) of Chevrolet Volt (2011-20..) met CARPLAY & ANDROID auto. Apps zijn te gebruiken zonder de smartphone aan te raken en zijn te bedienen via het originele touchscreen of via spraakbesturing (Siri & Google Assistant). Het enige wat er hoeft te gebeuren is een smartphone aan sluiten op een USB poort van het systeem.

Lees meer
cartheft

Toename diefstal jonge auto's

De diefstal van auto’s tot drie jaar oud is in het eerste halfjaar van 2019 toegenomen met 12 procent ten opzichte van het eerste halfjaar in 2018. Diefstal van twee jaar oude auto’s steeg zelfs met ruim 38 procent.

Lees meer
feest

Feest!! De #1000e offerte!

Sinds de lancering van onze prachtige website is vandaag de # 1000e offerte en opdracht geplaastst! In 4 maanden tijd zijn er allerlei aanpassingen gemaakt aan ons offertesysteem om deze nog beter aan te laten sluiten bij onze klantwens. Zo is er de optie om bruto/netto offertes te versturen en zelfs met een eigen verdienmodel voor onze relaties. Wij zijn enorm trots op het succes van onze diensten waarbij de website een geweldige ondersteuning is.

Lees meer
peilzender

Mi01 Peilzender terugvindsysteem

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde GPS en GSM dekking. De peilzender zorgt ervoor dat uw auto, boot, tractor of ander transportmiddel goed vindbaar zijn bijvoorbeeld na diefstal.

Lees meer