Nieuws

sensalert

Graag willen wij u kennis laten maken met Sensalert

Sensalert is een geavanceerde radartechnologie die de chauffeur van een truck, touringcar, bus, bestelbus of landbouwvoertuig waarschuwt voor gevaren in de dode hoek. Dit systeem signaleert, zowel aan chauffeurs- als bijrijderszijde, activiteit in de dode hoek.

Lees meer
business4cars-protecteffect-multiprotexion-bv-security-1170x430

Business4cars officieel partner van Multiprotexion BV.

Voor de president en CEO van Multiprotexion Srl , is dit een
belangrijke stap om de groeiende klantenbasis binnen de Benelux verder te
ontwikkelen en om het dienstenpakket te versterken mbt installatie en service. Flexibiliteit en korte doorlooptijden op gebied van voorlichting en montage zijn gewaarborgd.

Lees meer
qbuz-03

Anti-reflecterend kuchscherm openbaar vervoer

Met vervoersbedrijven en een grote busproducent heeft Steinfort glas kuchschermen van veiligheidsglas ontwikkeld voor bus en tram.... 

Lees meer
id3

Leverbaar; de Volkswagen ID.3 1st achteruitrijcamera!

Business4cars biedt u een unieke upgrade voor Volkswagen ID.3 1st. Namelijk een originele VW embleem logo achteruitrijcamera met beeldlijn weergave op het multimedia display in de Volkswagen ID.3.

Lees meer
airbubbl-05

Warrington's Own Buses installeert de Airbubbl

Warrington's Own Buses is het eerste busbedrijf ter wereld dat luchtreinigingsapparatuur installeert in haar gehele operationele busvloot, om haar chauffeurs zo goed mogelijk te beschermen tegen het risico van overdracht via de lucht van het Corona virus. 

Lees meer
airbubbl-03

Airbubbl: het leveren van schone lucht in voertuigen!

De AirBubbl is een achteraf ingebouwde luchtfiltratie-eenheid die is ontworpen om inzittenden van schone lucht te voorzien. Business4cars is distributeur voor de Benelux.

Lees meer