Nieuws

ebusco-21

High-definition camera's en interieurdisplays vervangen conventionele spiegels

Business4cars ondersteunt in het completer maken van voertuigen! Uw huidige wagenpark upgraden met high-definition camera's geeft u interessante voordelen:

  Lees meer
  whatsapp-image-2022-02-26-at-95404-am-1

  Volkswagen California camper upgrades

  Onlangs hebben wij deze Volkswagen California camper voorzien van een aantal aanvullende upgrades:

   Lees meer
   renaultrafic

   Fotoboek afgeronde inbouwopdrachten (2)

   De afgelopen periode hebben we weer een flink aantal inbouwopdrachten afgerond, hieronder daarvan een klein overzicht:

   Lees meer
   actie

   Inbouwopdracht cadeau actie maart & april!

   In de maanden maart en april 2022 geven wij een cadeau weg op alle akkoord gegeven inbouwopdrachten (offertes) boven een bedrag van €1000 (exclusief 21% btw). Voor opdrachten onder de €1000 kunt u deze maanden ook sparen om boven dit bedrag uit te komen. Per akkoord gegeven opdracht boven de €1000 geven wij 1 cadeau weg, of anders in overleg. U heeft de keuze uit twee cadeaus:


   Lees meer
   270

   Upgrade Volvo FH2021! Gemonteerd een 270 graden camerasysteem met draadloos afneembare kraanmonitor

   In samenspraak met bedrijfswagendealer Harbers Trucks & Bas Trucks hebben wij een Volvo FH2021 met Drimote-systeem, voorzien van een 270 graden camerasysteem (camera voor, links & rechts). Via het camerasysteem kan de machinist op de mobiele kraan zie wat er voor de vrachtwagen gebeurd. Wanneer de chauffeur de vrachtwagen gaat besturen, kan hij de 270 AVM-Kit gebruiken om de dode hoek te zien via de 10 inch-monitor. Een recorder met harde schijf zorgt voor de beeldopnames.

   Lees meer
   wireless-carplay

   Draadloos CarPlay & Android auto gebruiken

   Nieuw in ons assortiment, een module die het CarPlay of Android auto systeem draadloos maakt. Bij gebruik is het dan niet meer noodzakelijk de datakabel in je smartphone te plaatsen. Bij het instappen kan je dus direct gebruik maken van je CarPlay of Android auto systeem.

   Lees meer