Nieuws

peilzender

Mi01 Peilzender terugvindsysteem

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde GPS en GSM dekking. De peilzender zorgt ervoor dat uw auto, boot, tractor of ander transportmiddel goed vindbaar zijn bijvoorbeeld na diefstal.

Lees meer
25-6-2019-1

Nieuwsbrief zomereditie 2019 "veilig onderweg"

BEKIJK DE COMPLETE NIEUWSBRIEF IN EEN EXTERN VENSTER

Lees meer
hylke

The boys are back in town!

Vanaf juni is Hylke Appelhof weer in dienst bij Business4cars! Na een korte pauze is hij weer volledig bij ons werkzaam als Commercieel Manager. Hij zal samen met het verkoopteam onze relaties gaan bezoeken én aansluiten op het offertesysteem van Business4cars.

Lees meer
cruise

Cruise Control uitbreiding Volkswagen

De Volkswagen T-Roc en Polo beschikken bij de “instap” modellen niet over een Cruise Control. Bij de T-Roc is vanaf de uitvoering "Style" en bij de Polo vanaf de uitvoering "Comfortline", standaard een Adaptive Cruise Control af fabriek geïnstalleerd. Deze optie konden wij al origineel nabouwen...

Lees meer
carnext

Samenwerking CarNext

Nadat onze producten en diensten bij CarNext kenbaar gemaakt waren in een persoonlijk gesprek, hebben wij in overleg een accessoire flyer in de huisstijl van Carnext gemaakt. Deze flyer moet bijdragen in de verkoop van aftermarket accessoires en een stijging van verkochte - nu wel complete - voertuigen... 

Lees meer
wirelles-camera-2

Distributeur van Haloview (heavy duty) camera sets

Vanaf heden is Business4cars distributeur van Haloview. Haloview is een leverancier van high-end heavy duty draadloze camerasystemen. Deze draadloze camerasystemen zijn uitermate geschikt voor grotere voertuigen zoals vrachtwagens, campers & werkbouwvoertuigen.

Lees meer