Nieuws

dvs-2024-1

DVS "Progressive Safe System" 2024

Als onderdeel van het plan #VisionZero wil de City of London het aantal doden en gewonden in het verkeer zo snel mogelijk volledig elimineren. "Transport for London" heeft daarom een verbetering geïntroduceerd op het huidige ‘Direct Vision Standard’ (DVS) systeem. Dit is de introductie van het ‘Progressive Safe System’ (PSS).

Lees meer
2g

Wees voorbereid op de stopzetting van het 2G netwerk

De stopzetting van het 2G netwerk door telecomproviders komt steeds dichterbij. De meeste providers zullen dit netwerk vanaf medio 2025 niet meer ondersteunen. Dit heeft gevolgen voor verschillende apparaten met een 2G modem, waaronder misschien ook uw GPS fleetmanagement units.

Lees meer
carplay

Losse 10" monitor met draadloos Apple CarPlay & AndroidAuto

10" touchscreen monitor met draadloos Apple CarPlay & AndroidAuto. Systeem beschikt tevens over een dashcam en wordt er een achteruitrijcamera mee geleverd.

Lees meer
ca

VACATURE: Elektronica-inbouwspecialist regio Noord- Oost Nederland

Vacature: Elektronica-inbouwspecialist regio Noord - Nederland.

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat elke dag voertuigen transformeert met hoogwaardige accessoires en het geven van een uitmuntende service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer
defa-1

DEFA security uw voertuig beveiligingssysteem!

Het DEFA alarmsysteem (DEFA DVS90) bij Business4cars uit voorraad leverbaar! Wij bieden landelijk aan, de inbouw op locatie door een SCM gecertificeerde monteur.

Lees meer
f500

Nieuwe multimedia video interface Uconnect 7" & 10.25"

Met deze nieuwe interface is het mogelijk om aftermarket videobronnen aan te sluiten op het originele Uconnect (7" & 10.25") systeem van: Jeep, Dodge, Maserati & Fiat.

Lees meer