Accessoire- en montagepartner voor de Transportsector

Onze vertegenwoordigers zijn verkoopondersteunend met vooruitstrevende accessoiremerken binnen de Transportsector. Wij monteren de gewenste producten projectmatig in opdracht van de leverancier of fabrikant in de Benelux en Duitsland.

Direct Vision-standard

Direct Vision Standard (DVS) is een ‘veiligheidsvergunning’ waaraan alle zware voertuigen boven de 12 ton in Groot-London moeten voldoen. Het doel van de DVS is om de verkeersveiligheid van kwetsbare weggebruikers als voetgangers en fietsers te verbeteren. De DVS wet treedt (na uitstel van een paar maanden) op 1 maart 2021 in werking. 


Maak kennis met onze DVS-kits:

Het DVS systeem dat door Transport for London (TFL) wordt afgegeven, wordt nu 'het veilige systeem' genoemd. Het bestaat uit; spiegels van klasse V en klasse VI, een camerasysteem voor zijzicht, een sensorsysteem met geluidssignaal aan de voor- en zijkant van het voertuig en een dodehoek sticker met waarschuwing. 

Download of bekijk hier onze DVS brochure


Materialen DVS aangeschaft, maar nog niet gemonteerd? Dan niet direct boete. Meer informatie hierover leest u op onze nieuwspagina.

Multiprotexion predictive security & telematics

Wij zijn uw aanspreekpunt voor de Nederlandse markt en verzorgen de montage op locatie binnen de Benelux.
Kijk voor meer informatie op : www.multiprotexion.com

Melis Transport kiest voor 360graden camera

Om de chauffeur een helpende hand te bieden tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld de binnenstad hebben wij een camerasysteem gemonteerd met weergave op een hoge resolutie beeldscherm in de cabine. Hiermee heeft de chauffeur van dit voertuig altijd een overzicht wat zich rondom de vrachtwagen afspeelt. Op een knipperlicht-trigger worden de beelden automatisch omgeschakeld in de geselecteerde richting. Met vier camera’s en een beeldinterface worden de individuele beelden samengesteld tot één videobeeld waarbij alle objecten die dicht bij de wagen staan in beeld komen. Een naadloos werkend systeem waar voor installatie ruime ervaring en kunde nodig is.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op
Verhogen van rijcomfort
Veiligheidsystemen
Ervaren inbouwmonteurs op locatie

Heeft u in de tussentijd nog vragen?