Accessoire- en montagepartner voor de Transportsector

Wij zijn ondersteunend met vooruitstrevende accessoire merken binnen de Transportsector. Wij streven met praktische en fascinerende oplossingen voor nog meer comfort,veiligheid en duurzaamheid. De opdrachten komen wij bij u op locatie uitvoeren, daarnaast werken wij projectmatig in opdracht van de leverancier of fabrikant in de Benelux.

Ons internationale team inbouwmonteurs is op elke gewenste locatie inzetbaar binnen Europa!
Bekijk hieronder een selectie van de door ons uitgevoerde projecten binnen de transport sector.

Melis Transport kiest voor 360graden camera

Om de chauffeur een helpende hand te bieden tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld de binnenstad hebben wij een camerasysteem gemonteerd met weergave op een hoge resolutie beeldscherm in de cabine. 

Hiermee heeft de chauffeur van dit voertuig altijd een overzicht wat zich rondom de vrachtwagen afspeelt. Op een knipperlicht-trigger worden de beelden automatisch omgeschakeld in de geselecteerde richting. 

Met vier camera’s en een beeldinterface worden de individuele beelden samengesteld tot één videobeeld waarbij alle objecten die dicht bij de wagen staan in beeld komen. Een naadloos werkend systeem waar voor installatie ruime ervaring en kunde nodig is.

Montage & levering Direct Vision Standard (DVS) sets

Voor diverse transporteurs hebben wij op locatie een direct vision standard set in mogen bouwen. De set bestaande uit een aantal dodehoek parkeersensoren en een dode hoek camera met HD scherm dienen vanaf 1 maart 2021 op zwaardere voertuigen boven de 12 ton gemonteerd te zijn.

Zodra de DVS set gemonteerd is kan een veiligheidsvergunning aangevraagd worden om in London te kunnen rijden zonder bekeuring te ontvangen. De eis geldt voor geheel Groot-Londen, 24-uur per dag, 7 dagen per week en voor alle zware voertuigen, zowel uit het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. 

Dit alles om de dodehoek voor de chauffeur beter in kaart te brengen en ongelukken te voorkomen.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op
Verhogen van rijcomfort
Veiligheidsystemen
Ervaren inbouwmonteurs op locatie

Heeft u in de tussentijd nog vragen?