Accessoire- en montagepartner voor de Transportsector

Onze vertegenwoordigers zijn verkoopondersteunend met vooruitstrevende accessoiremerken binnen de Transportsector. Wij monteren de gewenste producten projectmatig in opdracht van de leverancier of fabrikant in de Benelux en Duitsland.

Aanvullende veiligheids- en security systemen

Een zeer belangrijk aspect binnen de Transportsector is de beveiliging van het voertuig en de veiligheid voor zowel chauffeur als medeweggebruikers. Het is belangrijk om voertuigen te voorzien van accessoires die naast comfort ook een belang hebben in de verhoging van de (verkeers)veiligheid. Hulpsystemen zoals 360 graden- en dodehoekcamera’s zijn goed te monteren op locatie. Schades worden zo aanzienlijk beperkt en het rijplezier maximaal verhoogd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen met alle plezier bij u langs voor een persoonlijk advies!

Multiprotexion predictive security & telematics

Wij zijn uw aanspreekpunt voor de Nederlandse markt en verzorgen de montage op locatie binnen de Benelux.
Kijk voor meer informatie op : www.multiprotexion.com

Melis Transport kiest voor 360graden camera

Om de chauffeur een helpende hand te bieden tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld de binnenstad hebben wij een camerasysteem gemonteerd met weergave op een hoge resolutie beeldscherm in de cabine. Hiermee heeft de chauffeur van dit voertuig altijd een overzicht wat zich rondom de vrachtwagen afspeelt. Op een knipperlicht-trigger worden de beelden automatisch omgeschakeld in de geselecteerde richting. Met vier camera’s en een beeldinterface worden de individuele beelden samengesteld tot één videobeeld waarbij alle objecten die dicht bij de wagen staan in beeld komen. Een naadloos werkend systeem waar voor installatie ruime ervaring en kunde nodig is.

Brigade Backeye - 360 On-road

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op
Verhogen van rijcomfort
Veiligheidsystemen
Ervaren inbouwmonteurs op locatie

Heeft u in de tussentijd nog vragen?