De kracht van Business4Cars

Onze visie

Business4cars is gestart in 2008 door Mike en Liesbeth de Wilde met als doel dé partner te worden in de Automotive wereld. Inmiddels worden onder de naam Business4cars Automotive accessoires geleverd en gemonteerd door het hele land. Onze zeer diverse klantenkring wordt snel en professioneel bediend dankzij een sterk landelijk netwerk aan vakmensen waar sinds de start van het bedrijf veel aandacht aan is besteed.

Business4cars richt zich op de totaaloplossing voor de Automotive relatie. Onze kracht ligt in het boven water krijgen van de exacte klantwens en hier een passende oplossing voor realiseren. Wij geloven in de compleetheid van een dienst en niet enkel in distributie zonder ondersteuning. Door deze persoonlijke aandacht zijn wij in staat om altijd een oplossing te bedenken.Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op

Business4cars sluit CARlectra aan als inbouwpartner

Het unieke en ijzersterke concept

Business4cars en CARlectra bundelen de krachten. Het unieke concept wordt gerealiseerd door de landelijke verkoop en marketing van Business4cars in combinatie met de technische kennis en inbouwervaring van CARlectra. Deze samenwerking sluit perfect aan op de visie van Business4cars en draagt bij aan een veelzijdig team aan specialisten.