De kracht van Business4Cars

Onze visie

Business4cars is gestart in 2008 met als doel dé partner te worden in de Automotive wereld. Inmiddels worden onder de naam Business4cars Automotive accessoires geleverd en gemonteerd door het hele land. Onze zeer diverse klantenkring wordt snel en professioneel bediend dankzij een sterk landelijk netwerk aan vakmensen waar sinds de start van het bedrijf veel aandacht aan is besteed.

Business4cars presenteert zich als de elektronische accessoire specialist voor de Automotive relatie. Onze kracht is het boven water krijgen van de exacte klantwens en hier een passende oplossing voor realiseren. Wij geloven in de compleetheid van een dienst en niet enkel in distributie zonder ondersteuning. Door deze persoonlijke aandacht zijn wij in staat om altijd een oplossing te bedenken.


Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op

Track24 - Business4cars' eigen track en trace oplossing

Track24 is hét track en trace systeem voor de zakelijke markt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U en uw personeel rijden zonder zorgen en Track24 registreert kilometers, bezoektijden, werkuren, locaties en routes. Terug op de zaak staan foutloze rapportages klaar voor uw administratie en de fiscus. Uiteraard met het fiscaal-plus Keurmerk.

Meer informatie is te vinden op : Track24

Business4cars handleiding