De overtreffende trap in maatwerkoplossingen

Onderstaande projecten vormen een overtreffende trap op onze diensten. Deze projecten onderscheiden zich door de complexiteit en de unieke oplossingen. Uniciteit kan zitten in het zodanig samenstellen van een systeem waardoor het voertuig een daadwerkelijke transformatie ondergaat. Het projectportfolio wordt door ons continu uitgebreid met unieke oplossingen. Dit is het resultaat van brede vakkennis en jarenlange ervaring samengevoegd tot ons statement:  

"Business4cars ondersteunt in het completer maken van voertuigen."

Projecten

bic

Gemotoriseerde automatische schuifdeurset

Met de groeiende vraag naar grote bestelwagens op de markt, is het vinden van manieren om ze gebruiksvriendelijker te maken ons primaire doel geworden. Onze systemen maken het veiliger en gemakkelijker om deze grote bestelwagens te gebruiken, of ze nu worden gebruikt om vracht of passagiers te vervoeren.

Lees meer
1-5

Extra ogen op de bouwplaats

Werkzaamheden en de aanwezigheid rondom grondverzetmaterieel brengen veel risico's met zich mee. De machinist maximaal ondersteunen met licht -en zicht accessoires was de opdracht! Grondwerkers van Knipscheer Infrastructuur B.V. werken veilig in de directe omgeving van grondverzetmachines nu deze voorzien zijn van de gewenste camera’s met beeldschermen, uiteraard in AHD kwaliteit.

Lees meer
camera-hymer

Recreatievoertuigen

Kennis van kwalitatieve producten, professionele inbouwmonteurs en een landelijk netwerk. Dit concept is ontstaan door de optimale afstemming van levering en montage op locatie. Het resultaat: één aanspreekpunt voor alle activiteiten, korte doorlooptijd van inbouwopdrachten en alle kennis gebundeld...

Lees meer

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op

Heeft u in de tussentijd nog vragen?