Veiligheid bevorderen van openbaar vervoer

Voor verschillende opdrachtgevers werken wij binnen Europa. Dagelijks worden betalings-, beveiliging-, communicatie- en reizigersinformatiesystemen gemonteerd door onze ervaren monteurs in trams, metro‚Äôs, en bussen. Wij monteren projectmatig, in opdracht van de leverancier of fabrikant, alle gewenste hardware op de gewenste locaties. De installaties kunnen zowel overdag als 's avonds of 's nachts plaatsvinden. De veiligheid van de reizigers en onze medewerkers staan tijdens en na de montage altijd voorop. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat en VOG.

Bussen en trams krijgen kuchscherm

Reizigers kunnen binnenkort weer voorin de bus of tram instappen. De bestuurdersplaats wordt voorzien van een kuchscherm, dat bestuurders beter beschermt tegen het coronavirus.

Dat maakte OV-NL bekend, op basis van onderzoek door TNO. De branchevereniging vroeg het onderzoeksinstituut onderzoek te doen naar het effect van kuchschermen. Daaruit blijkt dat kuchschermen de verspreiding van grote druppels via hoesten en niezen minimaliseren. Voor de chauffeur/bestuurder neemt daarnaast ook het risico op blootstelling via de kleine zwevende druppelkernen (aerosolen) aantoonbaar af ten opzichte van de huidige situatie met een gesloten voordeur.

Met vervoersbedrijven en een grote busproducent heeft Steinfort glas kuchschermen van veiligheidsglas ontwikkeld voor bus en tram....

Een intensieve periode waar constructieve samenwerking en lange termijn oplossingen die zowel de reiziger als chauffeur/bestuurder dienen centraal stonden. Zo gebruiken zei anti-reflecterend veiligheidsglas conform ECE RP43 voor het comfort van de chauffeur en bestuurder.

Vanaf het begin van de COVID-19 zijn wij gestart met het monteren en leveren van allerlei oplossingen scheidingsschermen in verschillende voertuigen. Met ruime ervaring en capaciteit aan flexibele monteurs zijn wij nu als montage partner een verlengstuk van de Steinfort organisatie. Onze montage teams zijn inzetbaar in dag - en nacht shifts op de door u gewenste locatie in binnen - en buitenland.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op

Heeft u in de tussentijd nog vragen?

Inbouwmonteurs op locatie
Ondersteuning projecten
24/7 Dag- en nacht service