Ergo Advantage Inc de afbakening voor op de vloer!

Ergo Advantage Inc. is de toonaangevende fabrikant van modulaire ergonomische PVC-matten uit Noord-Amerika en biedt oplossingen voor initiatieven tegen vermoeidheid, antimicrobiële, antislip-, ESD- en 5S-initiatieven. Onze tegels verbeteren de veiligheid van werknemers, zijn eenvoudig te installeren en hebben de beste garantie en ecologische voetafdruk op de markt.

De vijf fundamentele principes zijn: indeling, volgorde, reiniging, normalisatie en discipline om structuur aan te brengen in het proces.

Klik hier voor de website: https://ergoadvantageinc.com

Klik op onderstaande bestanden voor meer informatie: 

Klik hier voor de Ergo Advantage video

Klik hier voor de product video


  B4C Easy-Clean automatten

  Deze automatten zijn ontworpen om het basisprobleem voor alle autobezitters op te lossen; houd automatten in elke situatie schoon! De Easy-Clean vloermatten hebben een dubbellaags honingraatontwerp en zijn gemaakt van ethyleen-vinylacetaat. Dit opmerkelijke materiaal komt in het zwart en is geurbestendig, waterdicht en heeft zelfs antibacteriële eigenschappen. Al het vuil, stof, vuil en zelfs de vloeistof die zich in uw auto ophoopt, vangt u eenvoudig op, verwijdert u deze matten, scheidt u de lagen en schudt u ze schoon. De Easy-Clean automatten houden de vloer van uw voertuig sprankelend schoon. De vloermatten worden autospecifiek in overleg met u geproduceerd. 

  De Easy-Clean matten bestaan uit een boven en onderlaag, alle vervuilende stoffen worden opgevangen in de onderste laag en kunnen niet door de auto circuleren hierdoor blijft de bovenste laag schoon. De bovenste en onderste lagen worden stevig samengehouden met klittenbandsluitingen. Bovendien kunnen stof en vuil eenvoudig met water worden afgewassen. De waterbestendige Easy-Clean matten drogen binnen enkele minuten volledig op.

  Voordelen: 

  • Houd uw voertuig netjes en schoon.
  • Voorkom de circulatie van stof, bacteriën en ziektekiemen.
  • Bespaar tijd, energie en geld door uw voertuig schoon te maken.
  • Op maat gemaakt om perfect te passen in elk voertuig. 

  Materiaal:


  Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

  Heeft u in de tussentijd nog vragen?