Bevestigen

Hedendaags heeft bijna iedereen wel een telefoon of smarthpone die ook onderweg gebruikt moet worden. Business4cars heeft een uitgebreid assortiment aan houders & laders voor smartphone, tablet & laptop. Hieronder de leveranciers waar wij gebruik van maken. Er is altijd wel een oplossing om een apparaat veilig in een voertuig te monteren en daarna optimaal te gebruiken.
 Brodit
  Brodit heeft een zeer uitgebreid assortiment aan houders, laders & steunen. Voor bijna elk apparaat is er wel een oplossing om deze in een voertuig te bevestigen. Bovenaan op de webpagina kan je snel zoeken op apparaat of op voertuig. Zo heb je snel gevonden wat je zoekt!

 Kuda consoles

  Kuda heeft een uitgebreid assortiment aan autospecifieke luxe consoles om bijvoorbeeld een houder op te monteren. De kwaliteit van deze consoles zijn bovengemiddeld en bestand tegen jarenlang intensief gebruik.
Ram Mounts Benelux   RAM Mounts biedt robuuste en veelzijdige montagesystemen en docking-oplossingen. Deze zijn verkrijgbaar in vele bestaande en opkomende merken voor telefoons, tablets, camera‚Äôs, laptops en andere mobiele apparaten. Ze kunnen vrijwel overal worden bevestigd.

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?