Beveiliging

Business4cars is als groothandel de leverancier van een ruim assortiment aan voertuigbeveiliging systemen. Wij hebben voor elk voertuig een adequate beveiligingsoplossing. Hieronder de merken waarvan wij leverancier zijn.

Alarm- voertuigvolgsystemen

 
DEFA
  Defa is marktleider in Noord Europa van voertuig alarmsystemen. Defa heeft vele revolutionaire oplossingen ontwikkeld wat het leven veiliger heeft gemaakt voor autobezitters in vele landen.
 
Vodafone Automotive
  Vodafone Automotive is de nieuwe naam voor Cobra. En is leverancier van de laatste generatie alarmsystemen. Het platform werkt zowel via CAN Bus als analoge aansturing waardoor dit een uitgebreid scala aan mogelijkheden biedt.
 
Lojack
  LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie. LoJack Benelux levert haar vlaggenschip product, de VLU7 in twee varianten: een stand-alone versie (VLU7-SP, self powered) met geïntegreerde accu met een levensduur van 5 jaar, en een versie die op de auto-accu gekoppeld is (VLU7-VP, vehicle powered). Beide producten zijn speciaal voor toepassing in automotive omgeving ontwikkeld.
 
Moving Intelligence
  Moving Intelligence is een leverancier op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer.


Versnellingsbakslot

 
Bearlock versnellingsbakslot
  BearLock® is een mechanische versnellingsbak- of stuurasslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal. Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in “harmonie” met de bestaande techniek in het voertuig. Het systeem wordt ten allen tijde vastgezet door middel van zogenaamde afbreekbouten en/of –moeren, zodat het systeem permanent in het interieur verankerd is. Het systeem voorkomt dat de auto in een andere versnelling gezet kan worden.


Bedrijfswagen sloten

 
Gatelock
  De Gatelock Van is een mechanisch beveiligingsslot ontworpen om bedrijfswagen, gereedschap en lading tegen diefstal te beschermen.
 
Daken bedrijfswagen sloten
  Daken s.p.a. is een leverancier van diverse bedrijfswagen sloten om de lading tegen diefstal te beschermen. Ontdek op hun website de diverse bedrijfswagen sloten die ze hebben (Noval, Saturn EVO & Blackstone sloten).

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?