Aansluitmateriaal

Het aansluitmateriaal is een belangrijke schakel om hedendaags producten te monteren in voertuigen. Hieronder de leveranciers waarvan wij het aansluitmateriaal kunnen leveren. Kijk op de desbetreffende site en vindt het aansluitmateriaal dat u nodig heeft.

Aansluitmateriaal

 
ACV
  ACV is een specialist op het gebied van technische autoaccessoires. Hier vindt je o.a. dashboard inbouwpanelen, stuurwielbediening interfaces, radioaansluitkabels, antenne kabels, audio / video kabels en usb/aux aansluitingen.
 
Connects2
  Connects2 is een specialist op het gebied van technische autoaccessoires. Hier vindt je o.a. dashboard inbouwpanelen, stuurwielbediening interfaces, radioaansluitkabels, antenne kabels, audio / video kabels en usb/aux aansluitingen.
 
KRAM
  Kram is een specialist op het gebied van telefoonaccessoires voor auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Hier vindt je o.a. de carkit / Parrot aansluitkabels (iso2car).

Audio en video (camera) interfaces

 
Navinc autospecifieke navigatiesystemen
  NavInc heeft een uitgebreid aanbod van autospecifieke audio en video (camera) interfaces. Deze interfaces zijn specifiek voor een type & merk auto.

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?