Vooraad: Blaupunkt 2-din toestel met CarPlay & Android Auto 


Wegens het coronavirus zijn er leveringsproblemen ontstaan bij alle bekende car audio a-merken. Maar goed nieuws, wij hebben voor u uit voorraad leverbaar een 2-din Blaupunkt toestel met o.a. CarPlay, Android Auto & DAB+.


Blaupunkt Rotterdam 600 DAB met 7" HD display, Apple CarPlay en Android Auto

De Rotterdam 600 DAB combineert hoogwaardig design tot in het kleinste detail, een intuïtief bedieningsconcept en een adembenemende verscheidenheid aan functies. Hij maakt indruk met zijn 7” TFT-touchscreen en combineert eersteklas RDS-radio-ontvangst, een ingebouwde DAB+-tuner, een breed scala aan entertainment en vele aansluitmogelijkheden voor vele soorten mobiele media. De Rotterdam 600 DAB heeft seriële interfaces zoals Bluetooth en USB waarmee je comfortabel je muziekcollectie afspeelt.

Apple CarPlay:

Gebruik je Apple iPhone® met je Rotterdam 600 DAB gemakkelijk en veilig in de auto. Met Apple CarPlay kunnen iPhone-gebruikers veilig en intuïtief navigeren, bellen, muziek afspelen en berichten ophalen - gewoon via spraakbesturing of het touchscreen van je Rotterdam 600 DAB.

Android Auto:

Nog een connectiviteitsfunctie van de Rotterdam 600 DAB. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, krachtige spraakbesturing en ingebouwde Android Auto-bediening wordt afleiding tijdens het rijden tot een minimum beperkt, zodat u zich kunt concentreren op het verkeer.

Analoge tuner:

Het CODEM IV-tunerconcept dat in de Rotterdam 600 DAB wordt gebruikt, is een door Blaupunkt ontwikkeld high-end ontvangstconcept. Als de ontvangstomstandigheden veranderen, is het belangrijk om het resultaat constant te houden. Blaupunkt heeft voor deze taak een speciale oplossing: CODEM IV De ontvangst is door een nog betere selectiviteit, een nog duidelijkere kanaalscheiding, meer vervormingsvrijheid en andere speciale oplossingen duidelijk verbeterd. Met de high-end tuner van de CODEM IV-generatie van Blaupunkt worden geen compromissen gesloten op het gebied van radio-ontvangst en RDS-gedrag. Als je het eenmaal hebt meegemaakt, zelfs met de moeilijkste ontvangstomstandigheden, wil je niet meer zonder.

Digitale radio:

Geniet van kristalheldere, digitale radio met de ingebouwde DAB+ tuner. Waarbij genieten begint bij de keuze van de programma's. Of het nu gaat om het bladeren door de beschikbare ensembles en hun programmastructuur, of gewoon kiezen uit een alfabetische lijst van alle programma's.

Mediaspeler:

Het constante gebruik van digitale, mobiele data en media is volkomen natuurlijk geworden. Het is onvermijdelijk dat moderne eindapparaten deze moeten ondersteunen. Maar alleen de reeks media en formaten die worden ondersteund, maakt het grote verschil. De Rotterdam 600 DAB accepteert geen compromissen. Er worden veel audio-, video- en beeldformaten ondersteund.Er zijn vrijwel geen grenzen aan de overvloed aan bestanden op het betreffende medium. Zoveel tracks hebben alleen zin als de selectie eenvoudig genoeg is. Geniet van hoe speels dit werkt met de Rotterdam 600 DAB.

Bluetooth-telefonie:

Zodra het telefoonboek van je smartphone is gesynchroniseerd met de Rotterdam 600 DAB, staat niets een comfortabele communicatie tijdens het rijden en via het audiosysteem in de weg. Voor de beste spraakkwaliteit is de geïntegreerde of een externe microfoon beschikbaar voor de perfecte installatiepositie.

Achteruitrijcamera

Parkeren kan een precisieklusje zijn. De Rotterdam 600 DAB heeft een camera-ingang. Zo heb je altijd het overzicht en mag er niets misgaan.

Afstandsbediening op het stuur:

Als uw voertuig is uitgerust met een afstandsbediening op het stuur, kunt u deze samen met de Blaupunkt Rotterdam 600 DAB gebruiken via de SWC (stuurbediening). Dankzij de SWC-functie neemt de stuurafstandsbediening de belangrijkste functies zoals volume, mute of Bluetooth van de radio over.Bekijk hier alle specificaties


Terug naar het overzicht