Verbeterde veiligheid voor Mandersloot transport


Bij Business4cars zijn we toegewijd aan het verhogen van de veiligheid en efficiëntie op de weg. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat we voor Mandersloot de nieuwste veiligheidsoplossingen hebben geïnstalleerd: het Truck Alarm Klasse B3 en Dodehoek veiligheidssysteem UN ECE R151 ook bekend als het Blind Spot Information System (BSIS) voor detectie van voetgangers en fietsers!

Waarom deze upgrades belangrijk zijn:

Truck Alarm Klasse B3: Dit alarm is veelal verplicht voor high value transport en biedt ongeëvenaarde bescherming tegen diefstal.

Dodehoek veiligheidssysteem: Dit veiligheidssysteem is verplicht voor wie door of in Duitsland rijdt met LZV transport. Het systeem verhoogt de veiligheid door dode hoeken te monitoren en waarschuwingen te geven, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring voor chauffeurs en andere weggebruikers.

Wat betekent dit voor Mandersloot?

  • Maximale bescherming
  • Veiliger op de weg
  • Klaar voor de toekomst
  • Efficiënter transport

Met deze technologieën voldoen de prachtige vrachtwagens van Mandersloot aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn ze klaar voor het transport.

Over de inbouw:

Onze deskundige inbouw specialisten hebben de installatie vakkundig, snel en efficiënt uitgevoerd, zodat de vrachtwagens van Mandersloot zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunnen. We zijn trots op ons werk en de impact die het heeft op de veiligheid van de transportsector.

Dank aan Mandersloot voor het vertrouwen in onze oplossingen. Samen zorgen we voor een veiligere toekomst op de weg!

#TransportVeiligheid #Mandersloot #GSR2 #TruckAlarm #B3 alarm #SCM #Dodehoek-veiligheidssysteem #UNECE #R151 #R159 #Innovatie #VeiligheidEerst #Logistiek #LZV #inbouw

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe wij uw wagenpark veiliger kunnen maken? Laat een reactie achter of neem contact met ons op!


Terug naar het overzicht