Profile Car & Tyreservice - Koos van Elk kiest voor Track24ritregistratie.


De servicewagens op de meerdere vestigingen van Profile Koos van Elk zijn 24/7 in beweging. Zij helpen gestrande voertuigen weer op weg, met passie en kunde, in binnen -en buitenland. De servicewagens dienen als mobiele werkplaatsen, de routevoertuigen zijn er om onderdelen bij klanten te brengen en het vervangend vervoer wordt gebruikt voor de haal- en brengservice van klanten.

Waarom er gekozen is voor het Track24 systeem met het online platform en welke voordelen dit oplevert leest u hieronder:

“Met de apparatuur van Track24 is het voor ons makkelijk om te zien waar de berijder zich bevindt. Hierdoor hoeven we onze chauffeurs niet tot last te zijn met de vraag waar ze zich bevinden. Het voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen met pechservice en het ophalen van onderdelen. Controle over de uren- en kilometerregistratie is gewaarborgd, wat resulteert in heldere rapportages. In het slechtste geval van ontvreemding van een voertuig kunnen wij gemakkelijk doormiddel van de Track24app het voertuig live blijven volgen.”

In de nabije toekomst worden alle voertuigen van Profile car & tyreservice Koos van Elk voorzien van Track24.

Veel veilige kilometers gewenst, dank voor de opdracht en een dikke duim naar de monteurs die uw mobiliteit waarborgen.

Track24 is aangesloten bij stichting keurmerk ritregistratiesystemen.

Kijk voor meer informatie op www.track24.nl


Terug naar het overzicht