Navigatie geïnstalleerd, rijden maar!


Voor een goede relatie hebben wij deze Opel Vivaro's voorzien van een achteruitrijcamera én navigatiesysteem. De bedrijfswagens voldoen hierdoor aan de klantwens. Schade wordt voorkomen en extra veiligheid op de weg is gewaarborgd door de achteruitrijcamera. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat geen bestuurder nog hoeft te verdwalen.  

De TomTom heeft een vaste plek gekregen op het dasboard met de unieke zelf ontwikkelde B4C TomTom montagesteun. Deze steun biedt tevens een vast aansluitingspunt voor de voeding van de TomTom. De accu wordt altijd gevoed en de aansluitkabels zijn keurig weggewerkt. Origineel heeft deze Vivaro een groot multimediascherm waardoor de projectie van de camera niet op dit systeem kan. Vandaar een extra scherm op de plek van de binnenspiegel zodat het achteruit rijden nóg makkelijker wordt. 

Voor de bedrijfswagen accessoires is het assortiment zeer groot! Bestelbussen kunnen uitstekend uitgebreid worden met alarmen, deursloten, stoelhoezen enzovoorts. Alles om de autorit van de vakman zo relaxed en veilig mogelijk te maken.


Terug naar het overzicht