Louwman & Parqui kiest voor de dashcam van Business4cars


Louwman & Parqui, de Nederlandse Toyota en Lexus importeur, heeft gekozen voor de Business4cars dashcam. Deze kleine full HD dashcam is in (bijna) elke auto te monteren. Omdat de dashcam zo klein is valt deze bijna niet op en past het prima in het interieur van elke auto. 

De beelden worden automatisch opgeslagen op de meegeleverde 16gb micro sd kaart zodra het voertuig gestart wordt. De beelden zijn naderhand terug te kijken op het schermpje van de dashcam of op een computer.

Waarom een dashcam?

Het weer wordt slechter en dat vergroot de kans op ongelukken aanzienlijk. Een dashcam zorgt voor een stuk meer zekerheid tijdens het rijden. Deze ziet namelijk alles wat de bestuurder ziet en meer! Handig om je verzekering uit te leggen wat er nou precies gebeurde tijdens een ongeluk.

De beelden kunnen extra bewijsmateriaal zijn mocht je betrokken raken bij een verkeersongeval, vandalisme of onopzettelijke schade.

Buiten wordt het eerder donker en wegen worden sneller nat en glad, dus een dashcam kan je beste vriend zijn dit seizoen.

Deze dashcam leveren wij nu op maat aan Louwman & Parqui. Dashcams zijn er in vele soorten en maten en met verschillende specificaties. Leg uw specifieke wens voor het gebruik bij ons neer en wij geven u de actuele informatie op zowel prijs, kwaliteit als gebruiksvriendelijkheid.


Terug naar het overzicht