Diefstal- en schadeoplossingen Van BMW tot Volkswagen


Een bekend fenomeen. ’s Morgens weg willen rijden en de hele is auto leeggehaald! Deze periode van het jaar kent een toename in autodiefstallen, met name auto-onderdelen. Navigatiesystemen, schakelpoken en zelfs hele airco-units worden aan de lopende band uit auto’s ontvreemd. Deze schades treffen berijders in de Automotive wereld vaak 's morgens aan als ze bij hun auto komen. 

Wij zijn gespecialiseerd in dit soort schades en kunnen deze snel en tegen een scherp tarief in de meeste gevallen op locatie herstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang op korte termijn een offerte op maat voor het herstel van de diefstalschade. Wij herstellen het voertuig met de afgesproken en voorgeschreven onderdelen. Een greep uit de mogelijkheden zijn: stuurwielen, airbags, navigatiesystemen, bekabeling. Wij doen zowel herstel als levering hiervan. Inmiddels hebben wij al voor meerdere schade-, lease- en verzekeringsbedrijven de voertuigsystemen hersteld.

Om inbraak te bemoeilijken monteren wij diverse anti-inbraak mogelijkheden, waaronder diverse SCM gecertificeerde alarmsystemen en Bearlock versnellingsbaksloten.


VRAAG HIER DIRECT UW OFFERTE AAN!


Terug naar het overzicht