Business4cars website is online!


Welkom op onze nieuwe website! Na een jaar van vergaderen, verplaatsen, schuiven, opnieuw indelen, vallen en weer opstaan is het eindresultaat deze schitterende vernieuwde website. 

Welkom bij Business4cars. Welkom bij de nieuwe manier van werken...

In het afgelopen jaar heeft de website van Business4cars een behoorlijke transformatie ondergaan. Overgestapt van een webshop naar een compleet informatieve website waar al onze diensten staan vermeld. De echte kunst was het goed verwoorden van alle diensten die het team van Business4cars aanbiedt. De website is verdeeld over vier categorieën om zo onze relaties nog beter van dienst te zijn. In elke categorie staat de offerteaanvraag centraal. Ons streven is elke aanvraag binnen een werkdag te behandelen en daardoor snel te blijven schakelen. Voor de gebruiker is het mogelijk alle openstaande offertes te beheren en volgen. Zo ontstaat inzicht in de offertes, opdrachten en ingeplande inbouwopdrachten. Alles met het doel om 100% transparantie te garanderen aan de relaties in de jungle van Automotive accessoires.

De vier pilaren van Business4cars

De categorie Dealerbedrijf en occasion richt zich op de dealerholding en de universele garagebedrijven. Met deze categorie dragen wij uit een verlengstuk te zijn op het gebied van accessoires. We zien namelijk dat de groeiende consumentenwens vaak niet voldoende beantwoord kan worden. De diensten op deze pilaar zijn zo weergegeven dat de Automotive branche met deze informatie de (accessoire)vragen kan beantwoorden van de consument. Bij Schade & preventieve oplossingen zal de Incarlease-relatie zijn weg vinden. Deze categorie is bedoeld voor de Automotive schadebranche. Op deze pagina laat Business4cars zien wat we bieden op het gebied van elektronisch herstel. Ook complexe schadeoplossingen zijn opgenomen in het assortiment. De aangesloten relaties kunnen door middel van de offerteaanvraag beroep doen op onze kennis. Totaalleverancier is het accessoireoverzicht van Business4cars gericht op losse levering. Hier staan de producten die Business4cars levert verdeeld over de universele catalogus en het merkenoverzicht. De universele producten kunnen snel geleverd worden en zijn toepasbaar op elk voertuig. Onder het merkenoverzicht is het assortiment te vinden wat wij per merk kunnen leveren. Door dit overzicht is ons assortiment altijd up-to-date. Het eenvoudig leveren van een product zonder ondersteuning is niet onze visie, maar wordt nog wel aangeboden aan de huidige relaties. Tot slot staan de Specials op de voorpagina als visitekaartje van het bedrijf. Hier staan de grotere maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld een wagenpark tot voertuigspecifieke oplossingen. Een pilaar waar alle diensten en kennis bij elkaar komen om de klantwens te kunnen overtreffen! 


Terug naar het overzicht