Alarmsystemen extra voordelig gedurende de wintertijd periode!


De Defa alarmen die Business4cars monteert op locatie zijn vanaf aanvang van de wintertijd in prijs verlaagd! De montage kan uiteraard op locatie en het is zelfs mogelijk om de auto, bedrijfswagen, camper etc. te brengen bij de werkplaats van Business4cars in Arnhem of Amsterdam...

De Defa alarmsystemen zijn toepasbaar op alle voertuigen en zijn in vele varianten en gradaties leverbaar; beginnend bij een extra autorisatie aan de sleutel die een tweede handeling vereist voor het uitschakelen van het alarm. Extra opties zoals hellingshoekdetectie en laadruimtebeveiliging zijn naar wens mogelijk. Voor de meest optimale bescherming bestaat het voertuigvolgsysteem. Daarbij gaat een automatisch signaal naar de meldkamer als het voertuig ongeopend verplaatst wordt. Vaak wordt bij luxere voertuigen een extra (SCM-gekeurd) alarmsysteem verplicht door verzekeringsmaatschappijen.

Vanaf 1 juli 2020 worden de regels voor alle auto's met een keyless entry-systeem aangescherpt. De gevoeligheid voor diefstal is té hoog ondanks de 'slimme' sleutel. 
Een gepaste oplossing is daarbij noodzakelijk voor zowel de berijder als de verzekering van het voertuig..

Uiteraard is Business4cars hierin gespecialiseerd en ondersteunen wij graag bij het maken van de juiste keuze. Bent u benieuwd naar het volledige programma alarmsysytemen? Neem dan contact op of log in op de website.

AD Nieuwsbericht - Auto's voldoen niet aan beveiligingseisen


Terug naar het overzicht