Aangepaste certificeringseisen & voertuigbeveiligingssystemen


Vanaf 1 januari 2021 zijn alle af-fabriek startonderbrekers en alarmsystemen getoetst aan de KE01 voorschriften. Voertuigen die niet beschikken over een goedgekeurd Keyless Entry en/of Start systeem kunnen niet meer gecertificeerd worden en is er een extra maatregel vereist.


SCM/CCV scherpt certificeringseisen aan per 1 januari 2021
Vanaf 1 januari 2021 zijn alle af-fabriek startonderbrekers en alarmsystemen getoetst aan de KE01 voorschriften. Voertuigen die niet beschikken over een goedgekeurd Keyless Entry en/of Start systeem kunnen niet meer gecertificeerd worden en is er een extra maatregel vereist. Wij bieden hiervoor een oplossing aan in de vorm van de “Keyless Protector” een gecertificeerd systeem voor een KE01 SCM/KiWa goedkeuring. Voor meer informatie zie ook de website van Kiwa SCM.Voertuig beveiligingssystemen:
Nog steeds worden er dagelijks inbraken gepleegd en voertuigen gestolen. Een SCM beveiligingssysteem vermindert de kans aanzienlijk dat het voertuig wordt gestolen of dat er inbraken worden gepleegd. Laat het voertuig daarom voorzien van een beveiligingssysteem zonder voor verrassingen te komen staan. Hieronder een overzicht van de meest gemonteerde beveiligingssystemen.

 
 
Defa alarm klasse 3
(meest verkochte autoalarm met 2 handzenders en hellingshoeksensor)
Autonorm klasse 3
(hoogwaardig alarmsysteem met automatische autorisatie d.m.v. een bluetooth dongle)
 
 
Audi OEM alarm klasse 3
(alarmsysteem speciaal ontwikkeld voor Audi zonder het gebruik van een externe handzender)
Mi50 voertuigvolgsysteem VVS+ (klasse 4) 
(voertuigvolgsysteem i.c.m. startonderbreker en koppeling aan alarm centrale) 


Terug naar het overzicht