De overtreffende trap in maatwerkoplossingen

Business4cars, de aanvullende service

Het modificeren van in- en ombouwoplossingen of het meedenken over verbeterpunten van accessoires op rijdende wagenparken op locatie. Wij presenteren ons als de mobiele full service mobiliteitsprovider als verlengstuk van uw organisatie. De productiviteit van de bestuurder van het voertuig wordt door deze manier van werken niet belemmerd. Business4cars fleetsupport is het resultaat van alle branches waarin wij actief zijn samengevoegd tot ons statement: 

"Business4cars ondersteunt in het completer maken van voertuigen."

Onderstaande projecten vormen een overtreffende trap op de maatwerk oplossingen gepresenteerd bij Dealerbedrijven en Occasions. Deze projecten onderscheiden zich door de complexiteit en de unieke oplossingen. Uniciteit kan zitten in het zodanig samenstellen van een camera- of geluidssysteem waardoor het voertuig een daadwerkelijke transformatie ondergaat. Het projectportfolio wordt door ons continu uitgebreid met unieke oplossingen. 

Projecten

caddy

Elektrisch inklapbare spiegels VW Caddy

Voor een Volkswagen dealer hebben wij achteraf op een Volkswagen Caddy OEM elektrisch inklapbare spiegels gemonteerd. De spiegels kunnen ingeklapt worden met de verstelknop aan de bestuurderskant of met de originele afstandsbediening. Wilt u meer informatie over deze oplossing informeer dan bij onze verkoopafdeling.

Lees meer
123

Navigatie uitbreiding PSA NAC systeem

Er zijn in Nederland een aantal nieuwe Citroen Jumpy's en Peugeot Experts geleverd waar, op het origineel aanwezige NAC systeem, geen navigatie afgeleverd is. Nadat deze aanvraag bij ons binnen was gekomen hebben wij de perfecte oplossing gevonden. Door middel van een uitbreidingsmodule, die te bedienen is via het originele scherm, kan het NAC systeem uitgebreid worden met navigatie...

Lees meer
man-3

MAN TGE - dode hoek camera oplossing

Deze schitterende MAN TGE wordt door MAN Nederland ingezet als demo voertuig. Door heel het land is deze krachtpatser te bewonderen waarbij wij in samenwerking met onze montagepartner een dode hoek camera oplossing hebben gerealiseerd. Maar bij enkel een dode hoek camera bleef het niet bij...

Lees meer

Kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op

Heeft u in de tussentijd nog vragen?