Business4cars Corona 'Bestrijdingsassortiment'


Het assortiment van Business4cars is in de afgelopen weken behoorlijk uitgebreid. De Corona bestrijdingsmiddelen die wij aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld met de kijk op het maximaal beschermen van de chauffeurs en passagiers...

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Mobiliteit is de levensader van de economie! Wij bieden effectieve oplossingen binnen de vier sectoren door het leveren én monteren van hoogwaardige kwaliteit scheidingsschermen om toch samen te kunnen rijden of reizen in een beschermende omgeving. Hoe? Door de cabine en complete voertuigen te scheiden in aparte compartimenten. Deze schermen kunnen bevestigd worden tussen en achter de voorstoelen. Met deze oplossingen wordt bescherming geboden en de kans op het overdragen van het virus aanzienlijk verkleind. Wij monteren bij u op locatie binnen de Benelux, in onze eigen werkplaats in Arnhem of Amsterdam.

Naast ons assortiment van de scheidingsschermen bieden wij ook oplossingen voor: showroom indeling, desinfectie en looprouteplaten. In de folder staan alle combinaties om iedereen maximaal te beschermen in de tijden van deze Corona Crisis. Bekijk de folder hier: 

Business4cars Automotive Folder


En onze Corona scheidingsschermen presentatie:Terug naar het overzicht