BRILA - Glascoating


De BRILA lakverzegeling zorgt voor voortreffelijke glans en beschermt de lak. Een nieuwe coating met een gepatenteerde formule is nu beschikbaar voor de toepassing op locatie in heel Nederland!
Deze coating is gebaseerd op een zeer sterke structuur op silica-basis, die voor een prachtige glans en een glad oppervlak zorgt. Met deze coating blijft het voertuig langer schoon en is minder tijd nodig voor het schoonmaken van de auto.

BRILA is uitermate geschikt als vervanging van een gangbare wax die bijvoorbeeld één keer per jaar aangebracht wordt.

De coating is niet alleen voor de lak beschikbaar maar ook voor de velgen, ruiten en het interieur. De lakverzegeling beschermt de gehele laklaag tegen schadelijke natuurlijke invloeden zoals zure regen, UV-straling en vuil. Bij de velgencoating draait alles om hittebestendigheid. Tot maximaal 1300 graden Celcius blijft de coating in stand. De waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat de remstof niet kan hechten en garandeert een zelfreinigend effect. Tot slot is er een speciale interieurcoating die antibacterieel, schimmel- en mijtafstotend werkt. 

De BRILA coating is in drie soorten beschikbaar met toepassing op locatie. Een perfecte extra dienst bij het afleveren van een nieuwe auto. 

  • BRILA Coating - Blue Line
    het instappakket met 1 jaar garantie op de werking.
  • BRILA Coating - Red Line
    de upgrade naar 3 jaar garantie op de werking.
  • BRILA Coating - Premium
    de meest luxe uitvoering met maar liefst 5 jaar garantie op de werking.

Benieuwd naar de tarieven? Vraag hier de offerte op : Offerte BRILA - Coating


Terug naar het overzicht