Maximale veiligheid voor u, uw werknemers en uw klanten!

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Mobiliteit is de levensader van de economie! Wij bieden effectieve oplossingen door het leveren én monteren van hoogwaardige kwaliteit scheidingsschermen om toch samen te kunnen rijden of reizen in een beschermende omgeving. Hoe? Door de cabine en complete voertuigen te scheiden in aparte compartimenten.  

Wij monteren bij u op locatie binnen de Benelux, in onze eigen werkplaats in Arnhem of Amsterdam. Onze groothandel distribueert het assortiment scheidingsschermen binnen Europa.

De Cornona scheidingsschermen die wij gebruiken zijn uitsluitend van raamfolie PVC materiaal, Polycarbonaat en anti reflecterend veiligheidsglas conform type goedkeuring ECE R43

Daarnaast bieden wij een compleet programma met: Stoelhoezen, Luchtfiltratie producten, Safe & Clean pakketten, Ozongenarators & Aircon ready refresh en Tele-Eye Body temperatuur, herkennings oplossingen. Zie menu items ons Aanbod!Corona bestrijdingsassortiment

Klik op de afbeelding hierboven voor het assortiment

Scheidingsschermen voor Bedrijfswagens

Wij leveren de scheidingsschermen uit voorraad! Besluit u de montage door ons te laten uitvoeren, ons team bestaat uit 33 Automotive monteurs verspreid door de Benelux.

Achter de voorstoelen bieden wij een PVC raamfolie, polycarbonaat en anti reflecterend veiligheidsglas conform ECE scheidingsschermen voor de dubbelcabine voertuigen. Daarnaast hebben we oplossingen om de achterbank te scheiden. Voor de 9persoons bussen hebben wij een complete oplossing, bestaande uit een drietal schermen.Scheidingsschermen voor Personenwagens - Directievervoer

Wij leveren de scheidingsschermen uit voorraad! Besluit u de montage door ons te laten uitvoeren, ons team bestaat uit 33 Automotive monteurs verspreid door de Benelux.Voor de personenwagens leveren wij Polycarbonaat en anti reflecterend veiligheidsglas conform ECE schermen achter de voorstoelen. Een universele oplossing en een op maat ingetekende versie compleet afgewerkt met kant afwerk profiel. Voor een scheiding van de achterbank bieden bij een T oplossing op maat.

Scheidingsschermen voor taxi en zorgvervoer

Wij leveren de scheidingsschermen uit voorraad! Besluit u de montage door ons te laten uitvoeren, ons team bestaat uit 33 Automotive monteurs verspreid door de Benelux.

Voor de rolstoelbussen monteren wij een 4mm polycarbonaat of anti refelecterend veiligheidsglas conform ECE scheidingsscherm speciaal ontworpen voor bescherming van de chauffeur. Het zicht naar de rechter buitenspiegel wordt niet belemmerd. De bussen worden voorzien van een scheidingsscherm achter de stoelen. Voor de  9persoons voertuigen hebben wij een compleet pakket ontwikkeld. Voor de personenwagens leveren wij een universele oplossing en een op maat ingetekende versie compleet afgewerkt met kant afwerk profiel. 

Zie menu items ons Aanbod voor de overige accessoiresMaatwerkoplossingen voor Lesvoertuigen

Voor de leswagens (bussen en vrachtwagens) zijn er in een korte tijd ook oplossingen ontwikkeld. We zorgen dat de hoofden ‘beschermd’ zijn en je nog steeds zo goed mogelijk voor het scherm / folie langs kunt kijken richting de rechter ruit en spiegel. 

Maatwerkoplossingen voor Touring Cars

Wij bieden scheidingsscherm oplossingen van  PVC raamfolie, Polycarbonaat en anti refelcterend veiligheidsglas conform ECE scheidingsschermen gemonteerd op de hoofdsteun, scheidingsscherm tbv de chauffeur. Ozongenerators & Aircon ready refresh, Airbubbls, stoelhoezen, Safe & Clean pakketten en body temperatuur oplossingen. Wij denken graag met u mee om samen het gewenste pakket samen te stellen. Tevens bieden wij de algehele montage op locatie binnen de Benelux.

Zie menu item ons Aabod voor de overige accessoires

Maatwerk oplossingen binnen het Openbaar Vervoer

Voor veiligheid op de werkplek van de chauffeur bieden wij professionele duurzame oplossingen; Gemaakt van anti reflecterend veiligheidsglas is gehomologeerd en heeft typegoedkeuring conform ECE. Wij leveren de schermen compleet met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Indien gewenst komen wij de schermen monteren op locatie binnen de Benelux en overleg daarbuiten.

De voordelen:

- preventieve bescherming van de chauffeur

- biedt ook bescherming tegen agressie

- Anti-refelecterend

- Lange levensduur

- Voldoet aan alle normen en wetgeving

https://www.ovpro.nl/bus/2020/07/10/rdw-schaft-keuring-af-voor-snelle-plaatsing-schermen-bus/

Tele-Eye innovatieve oplossingen

Is er behoefte aan een zichtbare temperatuur camera of een gezichtsherkenningsterminal met koorts en gezichtsmaskerdetectie? Een beeldscherm puur voor de optische weergave of gaat deze verder, denk aan volledige passagierslijst controle? 
Om de ernstige epidemische situatie het hoofd te bieden, heeft Tele-Eye een nieuw model uitgebracht met multifunctionele detectie dat de lichaamstemperatuur kan detecteren en menselijke gezichten kan herkennen. 

Wij kunnen deze leveren en monteren omdat onze partner Empire Solutions het agentschap van Tele-Eye bezit. Indien interesse kunnen wij inzicht geven in allerlei mogelijkheden. 

Zie de website: www.teleeye.comCorona bestrijdingsassortiment

Klik op de afbeelding hierboven voor de presentatie "Openbaar vervoer"

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Universeel product
Optimale bescherming
Losse levering en/of montage op locatie

Kunnen wij je verder helpen?

Neem contact op