Radio- en audiosystemen

Business4cars is als groothandel de leverancier van een enorm assortiment met autoradio en audiosystemen van alle bekende merken. Wij hebben radio- en audiosystemen van alle a-merken in ons assortiment. Indien er een merk ontbreekt, laat ons dit dan weten want dit kunnen wij wellicht wel tegen scherpe tarieven leveren.

 
Alpine
  Alpine heeft een uitgebreid aanbod van diverse autoradio- en audiosystemen.
 
Blaupunkt
  Blaupunkt heeft een uitgebreid aanbod van diverse autoradio- en audiosystemen.
 
JVC
  JVC heeft een uitgebreid aanbod van diverse autoradio- en audiosystemen.
 
Pioneer
  Pioneer heeft een uitgebreid aanbod van diverse autoradio- en audiosystemen.
 
Kenwood
  Kenwood heeft een uitgebreid aanbod van diverse autoradio- en audiosystemen.
    Continental heeft een aanbod van diverse autoradios waaronder ook 24volt radio's.



Soundupgrade

Buiten de bovenstaande bekende merken om, hebben wij ook nog een ruim scala aan andere producten om een audio systeem in een voertuig te kunnen upgraden. Deze sets (ook wel Soundupgrade genoemd) zijn vaak autospecifiek ontwikkeld en bieden een forse verbetering ten opzichte van het originele audiosysteem. Deze soundupgrade sets zijn speciaal ontwikkeld en kunnen zonder aanpassingen aan de auto worden gemonteerd. Bij verkoop van de auto, of einde van de lease periode, kan de auto weer volledig in de originele staat worden hersteld. 

De geluidsverbeteringen worden behaald door het plaatsen van goede speakers met meer controle. Meerdere versterker kanalen en eventueel een Digitale Sound Processor geven de mogelijkheid om de set perfect aan te passen aan de akoestiek van de auto en de persoonlijke wensen.

Plaats hier uw bestelling

Heeft u in de tussentijd nog vragen?