Beveiliging

Business4cars is als groothandel de leverancier van een ruim assortiment aan voertuigbeveiliging. Wij hebben voor elk voertuig wel een adequate beveiligingsoplossing. Hieronder een aantal merken waarvan wij leverancier zijn.

Alarm- voertuigvolgsystemen

 
DEFA
  Defa is marktleider in Noord Europa van voertuig alarmsystemen. Defa heeft vele revolutionaire oplossingen ontwikkeld wat het leven veiliger heeft gemaakt voor autobezitters in vele landen.
 
Vodafone Automotive
  Vodafone Automotive is de nieuwe naam voor Cobra. En is leverancier van de laatste generatie alarmsystemen. Het platform werkt zowel via CAN Bus als analoge aansturing waardoor dit een uitgebreid scala aan mogelijkheden biedt.
 
Technocon
  Technocon is een leverancier op het gebied van voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer.


Versnellingsbakslot

 
Bearlock versnellingsbakslot
  BearLock® is een mechanische versnellingsbak- of stuurasslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal. Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in “harmonie” met de bestaande techniek in het voertuig. Het systeem wordt ten allen tijde vastgezet door middel van zogenaamde afbreekbouten en/of –moeren, zodat het systeem permanent in het interieur verankerd is. Het systeem voorkomt dat de auto in een andere versnelling gezet kan worden.


Bedrijfswagen sloten

 
Gatelock
  De Gatelock Van is een mechanisch beveiligingsslot ontworpen om bedrijfswagen, gereedschap en lading tegen diefstal te beschermen.
 
Daken bedrijfswagen sloten
  Daken s.p.a. is een leverancier van diverse bedrijfswagen sloten om de lading tegen diefstal te beschermen. Ontdek op hun website de diverse bedrijfswagen sloten die ze hebben (Noval, Saturn EVO & Blackstone sloten).

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?