Herstelwerkzaamheden, terug naar fabriekspecificatie

Business4cars richt zich op het compleet maken van voertuigen. Daar hoort ook het complete elektronische herstel na diefstal bij. Onze missie is het volledig ontzien van het bedrijf waar het betreffende voertuig staat. Wij werken bijvoorbeeld nauw samen met het schadebedrijf waar de auto cosmetisch wordt hersteld. Tussen de herstelwerkzaamheden door komt Business4cars om de elektronische schade te repareren.
Alles vanuit ons doel het voertuig zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen.

BMW schade oplossingen

Een sfeerimpressie zoals hiernaast is een goed voorbeeld van de BMW-schades die wij tegenkomen. Dergelijke diefstalschades brengen veel complicaties met zich mee. Afgeknipte stekkers, foutcodes en ontbrekende onderdelen bemoeilijken het herstel. Het uitzoeken en herstellen van de juiste componenten vergt veel tijd. Vaak wordt dit op locatie uitgevoerd. Daarom bieden wij een haal- en brengservice om het voertuig de benodigde aandacht te geven.
Het complete herstel op locatie is in de meeste gevallen ook mogelijk!

VAG schade oplossingen

Niet alleen voor BMW maar ook voor de VAG-groep repareren wij diefstalschade. Auto’s als de Volkswagen Golf en de Audi A3 zijn erg vatbaar voor inbraakschade door de aantrekkelijke onderdelen. Complete multimediasystemen worden ontvreemd wat helaas leidt tot veel interne schade.  Deze elektronische schade wordt geheel door ons gerepareerd. Business4cars biedt de mogelijkheid een origineel multimediasysteem terug te plaatsen of de oorspronkelijke te vervangen voor een Aftermarket systeem.

Gespecialiseerde monteurs
Eigen technische helpdesk
Compleet elektronisch herstel

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?