De kabelboom verbindt alle elektronische onderdelen onderling met elkaar. Een kleine kabelbreuk kan dus enorme gevolgen hebben voor de werking van de rest van de onderdelen. Kabelbomen worden met het jaar complexer dankzij alle nieuwe functies van auto’s. Deze enorme puzzel aan draden vraagt veel kennis en ervaring om herstel te garanderen.

Kabelboomherstel

Eén van de meest complexe herstelwerkzaamheden is het werkend maken van de kabelboom. Dit complexe puzzelwerk vereist veel inspanning en geduld. De moderne kabelbomen zijn zo gecompliceerd dat een enkele draadbreuk grote gevolgen kan hebben voor de werking van het voertuig. Met de technische kennis en ervaring in het monteren van de fabriekssystemen is Business4cars in staat de kabelboom te herstellen en zonder storingen werkend te krijgen. We zien dat de meest populaire auto’s vaak het meest vatbaar zijn voor diefstalschade, met name door de onderdelen die ze bevatten. Merken als Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz en Audi zijn goed herstelbaar. 

Herstel VAG onderdelen

Naast een complexe schade met montage is ook de reparatie van een los onderdeel mogelijk. De meest voorkomende navigatiesystemen zijn goed te repareren of te vervangen. Een greep uit de reparaties zijn: 
- RNS510 opstart problemen 
- Draaiknoppen defect
- Versterker problemen (krakend geluid)
- Audi MMi2G/3G software klachten 

Kortom een compleet pakket voor de reparatie van infotainment van de VAG Groep. Mocht het toestel niet meer te repareren zijn dan is een vervangende oplossing altijd dichtbij. 
Het mooie van de reparaties zijn bij ons;  "No cure, no pay!" Mocht het toestel niet gerepareerd kunnen worden, volgen hier geen kosten van. 

Gespecialiseerde monteurs
Eigen technische helpdesk
Compleet elektronisch herstel

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?