Optimaal beveiligen van het voertuig

De term ‘voorkomen is beter dan genezen’ gaat zeker op voor autoherstel. Reparatie door diefstalschade kost uiteindelijk meer dan preventie. Systemen als een extra autorisatie op de sleutel van het voertuig of laadruimtedetectie op het alarm verkleinen de kans op diefstal. Met onderstaande diensten is het mogelijk de consument te informeren over de veiligheidsmaatregelen.

Defa Alarmsystemen

De Defa alarmsystemen zijn toepasbaar op alle voertuigen en zijn in vele varianten en gradaties leverbaar; beginnend bij een extra autorisatie aan de sleutel die een tweede handeling vereist voor het uitschakelen van het alarm. Extra opties zoals hellingshoekdetectie en laadruimtebeveiliging zijn naar wens mogelijk. Voor de meest optimale bescherming bestaat het voertuigvolgsysteem. Daarbij gaat een automatisch signaal naar de meldkamer als het voertuig ongeopend verplaatst wordt. Vaak wordt bij luxere voertuigen een extra (SCM-gekeurd) alarmsysteem verplicht door verzekeringsmaatschappijen. Uiteraard is Business4cars hierin gespecialiseerd en adviseren wij graag bij het maken van de juiste keuze. 

AutoNorm alarmsysteem

AutoNorm heeft een alarmsysteem beschikbaar welke werkt zonder extra handzender. Met een Bluetooth Autorisatie wordt het alarm ontgrendeld en kan de auto gestart worden.
Het systeem komt compleet met een SCM certificaat en kan met de installatie op locatie aangeboden worden.

Versnellingsbakslot

Een andere optie om diefstal tegen te gaan is een Bearlock versnellingsbakslot. Hiermee wordt een SCM-goedgekeurd slot geplaatst op de versnellingsbak dat door middel van een sleutel ontgrendeld kan worden. Deze sleutel bevindt zich vaak in de buurt van de versnellingsbak in het interieur. 

Movelly Keyless Entry blokkeer etui

Dit etui, beschermd met protectiefolie, zorgt er voor dat de signalen van de sleutel naar de auto niet worden ontvangen. Hiermee wordt er voorkomen dat de auto zonder sleutel start. Een eenvoudige en goedkope oplossing die kan worden ingezet om bescherming te bieden tegen diefstal. Bewaar de autosleutel in het etui en het is geblokkeerd voor registraties van buitenaf!

Een voorbeeld van hoe een auto gestolen wordt door middel van het Keyless entry signaal te hacken:

Gespecialiseerde monteurs
Eigen technische helpdesk
Compleet elektronisch herstel

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?