Van tekentafel tot realisatie

Voor Business4cars de allermooiste tak van sport. Het moment waarop het gehele assortiment samenkomt om de klantwens te kunnen beantwoorden. Hier worden de complexe klantwensen bestudeerd en maatwerkoplossingen bedacht en uitgevoerd. Samen met onze technische inbouwpartners wordt gekeken naar een passende oplossing voor het wagenpark, het restylen van het voertuig of een complete ombouw van een bedrijfswagen. 

Bedrijfswagens

Voor bedrijfswagens is veel mogelijk op het gebied van accessoires en andere upgrades. Camerasystemen, laadruimtebeveiliging, cruise control en aanpassingen aan rijdend materieel zijn een greep uit de diensten die Business4cars op maat maakt. Nieuw in het assortiment is het 360 graden camerasysteem waarmee de bestuurder een optimaal beeld krijgt van wat zich rondom zijn bedrijfswagen afspeelt. De camera is voorzien van een 'switchbox' waardoor het beeld automatisch overschakelt naar de juiste zijde wanneer de bestuurder het knipperlicht bedient.

Soundupgrade

Soundupgrades zijn in talloze vormen leverbaar. Vaak zijn deze gekoppeld aan een specifieke klantwens. Deze kan variëren van het vervangen van een simpele speaker tot een complete set met versterker, subwoofer en extra speakers. Het betreft een zeer persoonlijke accessoire gezien de diversiteit in klantwens. De speakers tijdens de file een keer flink hard zetten vraagt om ander materiaal dan bij lange ritten met klassieke muziek. Daarom is het belangrijk de klantwens plus het budget duidelijk te benoemen in een offerte. Wat soundupgrades betreft: ‘The sky is the limit’.

Carwrapping

Wij zijn expert op het gebied van carwrapping en leveren ook hierbij de mooiste resultaten. Een complex karwei dat veel ervaring vereist is het juist plakken van de wrapfolie. Zelfs aan de binnenkant van de deurstijlen wordt gedacht om zo de transformatie compleet te maken. Een complexe klus is vaak gekoppeld aan een complexe klantwens. Alleen met de juiste informatie kan deze wens omgetoverd worden tot een prachtig eindresultaat. Wees dus zo concreet mogelijk bij het doorgeven van uw opdracht. 

Gespecialiseerde monteurs
Eigen technische helpdesk
Advies op maat & totaaloplossingen

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?