Comfortverhogende automotive accessoires

In de jungle van Automotive accessoires assisteert Business4cars u graag bij het voldoen aan de toenemende klantverwachting. Comfortverhogende accessoires zijn zo gepresenteerd dat de consument direct ziet wat mogelijk is. Aftermarketapparatuur zoals navigatiesystemen kunnen wij upgraden met een vervangend origineel model of modern alternatief. Wij bieden de mogelijkheid het navigatiesysteem in de werkplaats direct te monteren. Bekijk hieronder alle comfortdiensten die wij aanbieden, waarbij de montage standaard is meegenomen. Staat een dienst er niet tussen? Kijk dan bij de andere diensten onder 'hulpsystemen', 'beveiliging' of 'maatwerk'. 

Navigatie uitbreiding

Navigatiesystemen en handsfree bellen zijn de meest gebruikte accessoires als het aankomt op ondersteuning en gemak tijdens het rijden. Op veel voertuigen is door een ombouw van het multimediasysteem navigatie te installeren. De navigatie uitbreiding wordt gerealiseerd met een leuke extra optie. Op dit systeem kan namelijk vrij eenvoudig een achteruitrijcamera gemonteerd worden. Wij bieden dus meer dan een eenvoudig antwoord op de klantvraag en denken graag mee over aanvullende mogelijkheden. Is een originele omwisseling van de systemen niet mogelijk? Dan kijken wij naar een aftermarket multimediasysteem of een portable navigatiesysteem uit bijvoorbeeld de TomTom series. Ook deze zijn door montage op locatie mooi in te bouwen in elk voertuig.

Multimedia systemen

Na het originele systeem met navigatie komt het standaard multimedia systeem. Via Bluetooth muziek streamen of het koppelen van een telefoon horen hier ook bij. Aftermarket zijn hier veel opties voor te bedenken. Een '2-DIN' Pioneer met opties zoals USB, AUX, Bluetooth bellen en muziek streamen is een goed voorbeeld. De aftermarket systemen bieden tevens de mogelijkheid tot extra opties zoals de bekende achteruitrijcamera.

Stoelverwarming

Een goed voorbeeld van een comfort product is de stoelverwarming. Met deze optie kunnen de stoelen in een voertuig voorzien worden van verwarmingselementen. Vaak wordt er gekozen voor de voorste twee stoelen gecombineerd met een drie standen schakelaar. De schakelaar zal dan gemonteerd worden naast de stoel in de behuizing. 

Gespecialiseerde monteurs
Eigen technische helpdesk
Advies op maat & totaaloplossingen

Vraag hier uw offerte aan en ontvang binnen een werkdag antwoord

Heeft u in de tussentijd nog vragen?